Засідання циклової комісії агромеханічних та землевпорядних дисциплін

     Днями  відбулося засідання циклової комісії  агромеханічних та землевпорядних  дисциплін. Під час засідання викладачі обговорили  питання  про хід виконання запланованих заходів в навчальному семестрі,  зосередили увагу на використанні в роботи різноманітних форм  організації  навчально-пізнавальної діяльності,  вдосконаленню своїх методичних комплексів.

11

          Згідно плану роботи циклової комісії на порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Обговорення проекту «Положення про ведення журналу обліку роботи академічної групи та викладачів» на засіданні циклової комісії. Оформлення зауважень та пропозицій.
  2. Обговорення стану ведення журналів, виконання робочих програм і успішності студентів
  3. Аналіз підготовки студентів до виконання тестових завдань
  4. Доповідь викладача на тему «Методичне забезпечення курсового проектування студентів з спеціальності «Геодезія та землеустрій». Доповідач Козій Г.В.
  5. Доповідь викладача на тему «Індивідуальна робота зі студентами при проведенні занять з механічних дисциплін». Доповідач Руснак В.Є.
  6. Розгляд, обговорення та затвердження матеріалів для участі у конкурсі «Педагогічний Оскар 2022» 7. Закріплення за викладачами шкіл для проведення профорієнтаційної роботи

На засіданні  була присутня завідувачка відділення №2 Мамаєвська Людмила Олександрівна, яка проаналізувала стан ведення журналу та висловила присутнім  свої зауваження та пропозиції.

Засідання відбулося в режимі онлайн.