Економічний турнір серед коледжів західного регіону

    22 листопада 2018 р. у Подільському державному аграрно-технічному університеті у рамках проведення  Дня економічного факультету відбувся економічний турнір серед коледжів західного регіону України.

    На урочисте відкриття турніру завітав проректор з навчальної, науково-інноваційної та міжнародної діяльності Білик Т Л. Проректор у своєму виступі привітала всіх учасників і висловила слова вдячності представникам команд за участь в економічному турнірі, побажавши наостанок перемоги найсильнішим. З привітальним словом до учасників турніру також звернувся декан економічного факультету Місюк М. В. зазначивши, що економічний турнір невпинно розвивається, збільшується географія його учасників та кількість команд, зростає якість підготовки учасників. Завершив урочисте відкриття заступник декана з виховної роботи Дранус В. В., який довів до учасників основні умови та порядок проведення економічного турніру, а також оголосив результати жеребкування відбіркового етапу і розподілив команди на групи. Кожна група складалася з трьох команд, у фінал виходили переможці груп.

    За перемогу боролися представники 9 команд, сформованих з кращих студентів коледжів. Учасники турніру представляли команди: «Баланс» Кіцманського коледжу ПДАТУ, а саме студенти економічних спеціальностей Дідух Марія з групи БО-31, капітан команди, Татарин Анжела з групи БО-31, Мамаєвський Вадим з групи БО-31, Царик Каріна з групи ОВ-31, Рихло Валентин  з групи ОВ-41;

     «Капітал» Хотинського коледжу ПДАТУ, «Агенти впливу» Шепетівського коледжу ПДАТУ, «Економісти Пулюя» та «Бартер» Гусятинського коледжу ТНТУ, «Лідер» Бучацького коледжу ПДАТУ, «Індустрія» Індустріального коледжу, «Navi» Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу та «Юні маркетологи» Борщівського агротехнічного коледжу.

    Підготовкою до турніру команди «Баланс» займалися викладачі економічних дисциплін Біляр Ю.В., Петракович В.Ю., Мамаєвська Л.О., Булега Ю.М., Шелюк Л.І., Король Л.І., Снятинчук Н.М., котрі провели значну роботу з студентами щодо формування доповідей на економічну тематику та створення презентацій.

    На основі оцінок журі фіналістами стали команди «Баланс», «Navi» та «Бартер». Фінальні змагання ще раз підкреслили високий рівень підготовки команд, дебати носили конструктивний характер, кожен з учасників відстоював свою точку зору, саме тому інтрига зберігалася до останнього туру.

    За результатами запеклих дискусій декан факультету Місюк М.В. вручив пам’ятний кубок та диплом за І місце капітану команди «Navi» Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Почесне друге місце зайняли представники команди «Баланс» Кіцманського коледжу ПДАТУ. Третє місце посіла команда «Бартер» Гусятинського коледжу ТНТУ.

    Члени команди отримали море позитивних емоцій, набули досвіду та збагатилися у спілкуванні, переконалися у високому рівні професійної підготовки у коледжі.

    Ми щиро вітаємо команду «Баланс» із заслуженою перемогою!

   Бажаємо, щоб  кожен з молодих людей мав можливість здобути якісну освіту та міг досягти  професійного спілкування на такому високому рівні.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10