День Святого Валентина в коледжі

   Одне з найдраматичніших зимових свят – День Валентина, свято усіх закоханих. Оригінального його відзначили студенти Кіцманського коледжу Подільського  державного аграрно-технічного  університету, провівши  цікавий та захоплюючий  конкурс  «Кохання з першого погляду до… знань». Учасниками  конкурсу стали три пари студентів других та третіх курсів.

   Ведучі О.О. Гуцуляк, викладач інформатики та комп’ютерної техніки,  та О.В. Томаш, викладач української мови та літератури,   розпочали гру з конкурсу «Знайомство», в   якому у дотепній та жартівливій формі учасники познайомилися  одне з  одним.

   У другому турі «Зрозумій мене» дівчата вміло «перекладали» прислів’я  з «технічної мови», шукаючи їхні відповідники в усній народній творчості.

  Не менш цікавими були конкурси «Слова-перевертні», «Склей слова», «Мобільний телефон», «Газди та газдиньки»,  в яких члени журі оцінювали уважність, вміння спостерігати, аналізувати, помічати дрібниці. Також студенти демонстрували свою інтуїцію та логічне мислення в конкурсі «Вірю-не вірю».

   Останній вирішальний конкурс «Романтики» виявився найважчим. У ньому потрібно було проявити не тільки гарні знання української поезії, а й уміння співпрацювати та розуміти одне  одного без слів.

   Журі визначило за результатами гри «ідеальну пару» (Царик Каріна та Мурга Василь), «віце-ідеальну пару» (Аніпко Ліза та Жуковський Ігор) і бронзових призерів (Гіба Микола та Козьма Марійка). Кожна пара отримала оригінальні подарунки.

41

38

48

IMG-564b001bfc3179f714eed1204442c8d5-V

IMG-ce3c7db79a5f089456375ce932a50653-V

2