ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ НАУКИ

НАШІ ВИПУСКНИКИ – МОЛОДІ НАУКОВЦІ

   завантаження

      Наука – найважливіший  чинник  технічного і соціально-культурного прогресу й перетворення дійсності, усебічного розвитку людських здібностей і можливостей. Наука є своєрідним суспільним явищем.

      Як соціальний інститут наука – це сукупність учених з їхніми знаннями, кваліфікацією і досвідом, наукових закладів, експериментального, лабораторного устаткування, науково-дослідних програм творчої діяльності, системи інформації, підготовкий атестації кадрів, форм функціонування і використання всіх нагромаджених знань. Суттєвою особливість розвитку науки є наступність досвіду і знань, єдність традицій і  новаторства . Однією з форм її втілення є наукові школи, функціонування яких передбачає боротьбу думок, творчі дискусії,експерименти.

Приємно в день науки сказати гарні слова про нашого випускника спеціальності «Землевпорядкування» 2018 р., сьогодні – студента магістратури Львівського національного аграрного університету, перспективного науковця в галузі «Геодезії та землеустрою» – Савчука Віталія.

        Ми щиро радіємо за наших випускників, особливо коли отримуємо такі звістки:

изображение_viber_2020-11-10_13-47-48

изображение_viber_2020-11-10_13-49-54

       У 2019 році Віталій став переможцем  Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій на базі Одеського державного аграрного університету.

изображение_viber_2020-11-10_13-50-49

   Наразі магістрант працює над науковою роботою на тему: «Перспективи просторового потенціалу об’єднаних територіальних громад». Ця робота принесла Віталію перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Геодезія та землеустрій».

Fotoram.io

Нехай здійснюються мрії молодого науковця-землевпорядника!