Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції як результат науково-дослідної роботи здобувачів освіти спеціальності  «Геодезія та землеустрій»

    

     Нещодавно відбулася  ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Енергетична безпека, фінансово-економічний розвиток та інфраструктура України»,  організаторами якої був ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ» та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Конференція за участі 60 учасників із 17 закладів освіти відбулася у змішаному форматі: очно та дистанційно.

     Мета конференції: презентація результатів наукових досліджень з особливостей та проблем енергетичної галузі в умовах сучасних викликів глобального світу; аналіз ключових аспектів фінансово-економічного розвитку України; висвітлення актуальних питань теплоенергетики, розкриття важливих аспектів взаємовідносин людини, суспільства, природи; з’ясування сучасних тенденцій розвитку геодезії та землеустрою; аналіз інновацій, проблем і рішень автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

     Із доповіддю  на тему : «Інвентаризація земель м. Чернівці як чинник ефективного управління земельними ресурсами»  на конференції виступила здобувачка освіти  четвертого курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій» Валентина Лясковська, яка гідно представила наш коледж.

      За результатами конференції видано електронний збірник тез та вручено сертифікати учасникам та їх науковим керівникам.

       Щиро дякуємо організаторам за надану можливість поділитися своїми напрацюваннями та взяти участь у дискусіях та обговореннях.