Продовжує роботу експертна комісія за спеціальністю “Виробництво і переробка продукції рослинництва”

     Під час проведення акредитаційної експертизи по спеціальності 5.09010103 “Виробництво і переробка продукції рослинництва”, експертна комісія ознайомилась із цикловою комісією агромеханічних дисциплін, переглянула навчально-методичні комплекси з дисциплін які читаються на спеціальності “Виробництво і переробка продукції рослинництва”. Провела   перевірку залишкових знань студентів (комплексна контрольна робота) освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст”.

IMG_20180529_105944

IMG_20180529_113415

IMG_20180529_113432

IMG-d3e160683720953462f38e71eaeb752c-V

IMG-d8194a4dae9bcc52c6ace89781bae4a5-V

IMG-f54add05de78b9825557e2941baafd87-V