Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України – День працівників освіти. Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації.

     Святкування Дня працівників освіти відбулося 4 жовтня. З самого ранку наші викладачі почали приймати привітання від своїх студентів. Не дивлячись на похмуру погоду за вікном, в нашому коледжі панував сонячний настрій.

     Окрасою дня став святковий концерт організований студентською радою. Актова зала коледжу наповнилася танцями, піснями та щирими привітаннями для представників найважливішої професії, для людей, що вибрали для себе шлях Наставників. Із вітальним словом, до присутніх  звернувся директор Іван Біляр, виразив слова подяки тим, хто не лише навчає, але й виховує, підтримує та надихає.  Зазначивши, що освітяни у всі часи, залишаються  опорою нашого суспільства. Тими, хто виховує нові покоління справжніх українців. Адже війна, яка прийшла на нашу землю, змінила кожного з нас, змусила переосмислити справжні цінності. Та попри всі виклики, викладачі і працівники коледжу залишаються вірними своїй місії – навчати, наставляти і підтримувати. Вручив грамоти та грошові премії.

    

На святі були присутні почесні гості:  голова обласної ради профспілки працівників АПК -Михайло Серецький, який нагородив  директора коледжу Івана Біляра відзнакою за розвиток українського спорту та почесними грамотами викладачів і начальниця відділу освіти, молоді та спорту виконкому Кіцманської міської ради – Тетяна Наконечна наголосила, що  професія освітянина – одна з  найскладніших та найважливіших у світі, яка допомагає молоді пізнати  навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити  таланти, набути моральні й духовні  цінності  та обрати вірний життєвий шлях, та також нагородила почесними грамотами наших викладачів.

     Ми щиро вдячні за всі теплі слова, які лунали на адресу освітян.